Show simple item record

dc.contributor.authorЗайцева, Аллаuk
dc.contributor.authorZaytseva, Allaen
dc.date.accessioned2014-11-05T12:06:56Z
dc.date.available2014-11-05T12:06:56Z
dc.date.issued2010-07
dc.identifier.citationЗайцева А. Споживча проекція управління доданою вартістю / Алла Зайцева // Маркетинг в Україні. – 2010. – № 4. – С. 41–45.uk
dc.identifier.urihttps://ir.kneu.edu.ua:443/handle/2010/5166
dc.description.abstractОбґрунтовано пріоритетність споживчих аспектів управління доданою вартістю на підприємстві та представлено теоретико-методичні засади їхнього аналізу. Запропоновано інструментарій дослідження ключових факторів успіху структурних бізнес одиниць підприємства на цільових ринках. На основі адаптації існуючого підходу представлено схему аналізу, оперативного та стратегічного фінансового контролю вартісних факторів споживчої проекції діяльності підприємства.uk
dc.description.abstractThe article gives justification to the priority of customer's aspect of value added management and represents theoretical and methodological issues of its analysis. The tool for the research of the business units' key success factors on target markets is suggested. On the basis of the existing approach adapted the scheme of analysis, operational and strategic financial control of value drivers in customers projection is introduced in the work.en
dc.language.isoukuk
dc.publisherДВНЗ «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана»uk
dc.titleСпоживча проекція управління доданою вартістюuk
dc.typeArticleuk
dc.subject.udc336:331uk


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record