Фінансовий ринок

Abstract
У виданні розглянуто фінансовий ринок як підсистему фінансових відносин, охарактеризовано основні фінансові інструменти, досліджується діяльність окремих суб’єктів, що працюють на фінансовому ринку, та значення державного регулювання на ньому.
Посібник містить типову програму курсу «Фінансовий ринок», плани семінарських і практичних занять із завданнями та відповідно систематизований список літератури; наведені приклади розв’язку окремих задач, словник найуживаніших термінів, порядок написання та оформлення курсових робіт і їх тематика. Подано матеріали для самостійної та індивідуальної роботи студентів з кожної теми, питання для самоперевірки знань, що дозволить виявити рівень засвоєння матеріалу курсу.
Видання розраховане на студентів економічних спеціальностей (бакалаврів, магістрів), що вивчають цю дисципліну, пересічного читача, який бажає самостійно опанувати курс.
Description
Keywords
фінансовий ринок, інфраструктура фінансового ринку, ризик і ціна капіталу, фондова біржа, біржові операції, грошовий ринок, ринок банківських позичок, законодавче регулювання фінансового ринку
Citation
Суторміна, В. М. Фінансовий ринок : навч.-метод. посібник для самостійного вивчення дисципліни / В. М. Суторміна, В. М. Радзієвська, Б.С. Стеценко. - К. : КНЕУ, 2001. - 100 с.